Nieuwsbrief April 2016

  • Posted on: 7 April 2016
  • By: jefmoonen

Beste Windklievers,

We zijn onze 2e maand van het seizoen ingegaan. Dit betekent dus ook dat we vanaf nu om 0830 Hr starten. Deze nieuwsbrief is helaas een beetje te laat, gezien we vorige zondag al enkelen misten aan de start, maar nu is hopelijk iedereen op de hoogte.  De enige uitzondering hierop is de Hageland Classic van aanstaande zaterdag, waar we om 0800 uur afspreken aan het TISP (de “vakschool” van Mol) aan de start.

Moest ik volgende maand weer een dipje hebben: op 01 Mei spreken we om 0800 Hr af om naar Visé te gaan. Normaal gezien is dat niet het geval, gezien alle kledij gesorteerd is, maar onder voorbehoud …

Op de site staat steeds de juiste informatie. Even Checken kan dus nooit kwaad.

We hebben deze maand al enkele nieuwe gezichten mogen zien, en dat kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen. Dit houdt echter in dat we voor deze mensen een tenue gaan bestellen. Andere leden die dus iets vergeten zijn, mogen uiteraard hierbij aansluiten. Ik wil even herinneren aan het kledijreglement: alle zichtbare kledij is verplicht van het uniform (broek, T-shirt, vest, windstopper, …) De enige uitzonderingen zijn Arm- en beenstukken, regenvesten (bij regen) , schoenen en helm.

De Bijlage aan de mail aangaande de bestelling kan dus door iedereen ingevuld worden.

Ik tracht nog een Passet te regelen voor ergens deze maand, en hoop alle bestellingen te hebben voor begin Mei, zodat we omstreeks het begin van de zomer allemaal uniform kunnen rijden.

Het is ook de bedoeling om een foto te nemen in de nieuwe kledij. We gaan dit, onder voorbehoud van goed weer, doen op zondag 17 April. Op die manier kunnen we onze Sponsors ook een foto bezorgen van de club. Dankzij deze Sponsors kunnen we onze leden jaarlijks een korting op het lidgeld geven.

Op de volgende bladzijde vinden jullie nog de planning voor deze maand. We hopen op mooi weer, en veel fietskilometers.

 

Tot binnenkort

Jef