Nieuwsbrief - januari 2016

  • Posted on: 12 January 2016
  • By: admin

Beste Windklievers,

Allereerst wil ik u allen het allerbeste wensen voor 2016. Ik wens u allen vele kilometers op de fiets in 2016 – want zou betekenen dat

- Uw gezondheid dik in orde is
- Het weer meezit
- Er weinig stukken zijn aan de fiets
- En u er veel zin in heeft
- Al uw andere wensen mogen van mij ook uitkomen uiteraard.

U had het verslag van de vergadering van 04 december nog te goed van mij. Je vindt dit in een apart nieuwsbericht Naast de puntjes uit de vergadering, wil ik volgende punten aanhalen:

Op 19 januari gaan we om 19:30 Hr de ritten opstellen, bij Patrick thuis (Glaswolstraat 10- Mol) Iedereen die input heeft is van harte welkom. Ik weet niet of de dames al, naar goede gewoonte, zelf bijeen zijn gekomen, maar anders stelt Sandra op het zelfde adres, zelfde tijdstip, een andere tafel ter beschikking. Dit staat ondertussen op de kalender van de Windklievers, die op de Website staat. Deze kan ook via volgende links toegevoegd worden:
https://calendar.google.com/calendar/ical/windklievers%40gmail.com/pu blic/basic.ics (Outlook, Kalender Apps, …)
https://calendar.google.com/calendar/embed?src=windklievers%40gmai l.com&ctz=Europe/Brussels voor een webpagina met enkel de kalender.
Gelieve de webform in te vullen via deze link: http://goo.gl/forms/9ANk8OTwCJ . Hier staan de gegevens voor het teerfeest, de extra activiteit, de mogelijkheden voor de uitstap 2017, … Zonder deze informatie kan je niet deelnemen aan het teerfeest, maar hebben we ook geen gefundeerde meningen over de verschillende onderwerpen.
Groetjes,

Jef